De praktijk

Tandartspraktijk De Stoep is een moderne praktijk. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen. Uw bezoek aan de tandarts willen we prettig laten verlopen. Daarom vinden we het belangrijk om uw wensen goed in kaart te brengen, open en transparante communicatie en eerlijk advies. Door middel van de laatste technieken (en ontwikkeling van het team) willen we garant staan voor hoogwaarde zorgverlening. Alle stappen worden altijd eerst met u besproken, want samenwerking met de patiënten vinden we minstens zo belangrijk. Ook nemen we extra tijd voor angstige patiënten.

Missie

Onze missie is om de patiënten de allerbeste (mond)zorg te leveren en te voorzien van eerlijk advies in een vertrouwde sfeer gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Visie

Hoogwaardige zorgverlening en persoonlijke aandacht staan bij Tandartspraktijk De Stoep hoog in het vaandel. Dit willen we bereiken door open en transparant te communiceren met de patiënten en goed te luisteren naar hun wensen en behoeftes. Door te werken volgens de allernieuwste richtlijnen met een vast, vertrouwd en professioneel tandheelkundig team. Net zo belangrijk vinden wij het om samen te werken met u.

Huisregels

De behandeling vindt plaats  op afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.  Als u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of u kunt zich digitaal inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch contact met ons op te nemen. Indien u zich niet tijdig heeft afgemeld dan zijn wij genoodzaakt de behandeltijd aan u door te berekenen.

Eerste bezoek

Als u bij ons patiënt wordt volgt voorafgaand aan de behandeling een eerste bezoek aan de praktijk. Mocht u angst hebben voor de tandarts, geef dit dan van tevoren aan. Dan houden we hier rekening mee. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek deze alvast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. De eerste afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Hierbij wordt er een algemene controle uitgevoerd om te kijken hoe uw mondgezondheid ervoor staat.

Indien nodig maken we een gebitsoverzicht en twee kleine röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en te volgen. Er vinden tijdens het eerste bezoek dus geen behandelingen plaats. Deze afspraak is zo uitgebreid omdat we het belangrijk vinden om samen een goede start te maken met het behouden of verbeteren van uw mondgezondheid. Wij kijken weer fris en onafhankelijk naar uw persoonlijke situatie.

Verder vragen we u het volgende mee te nemen:

  • geldig legitimatiebewijs
  • zorgpas met verzekeringsnummer

Het team